Bucuresti, Romania

Adresa

Plase de Tantari - Bucuresti in toate sectoarele (1, 2, 3, 4, 5 si 6)

PLASE DE TANTARI - SOLUȚII EFICACE ȘI ESTETICE PENTRU PROTECȚIA LOCUINȚEI TALE​

Plase de tantari

Descoperă gama noastră variată de plase de tantari pentru a proteja casa ta de insecte și a menține un mediu curat și sănătos. Alege soluția potrivită pentru nevoile tale și bucură-te de confortul maxim.

Aici vei găsi informații detaliate despre opțiunile disponibile, avantajele utilizării plaselor de tantari și cum te putem ajuta să alegi soluția perfectă pentru locuința ta.

Protejează-ți casa și familia de insectele nedorite cu plasele noastre de înaltă calitate.

 

Tipuri de plase de tantari:

În funcție de nevoile și preferințele tale, îți punem la dispoziție următoarele tipuri de plase de tantari:

 1. Plase tantari fixe: Sunt potrivite pentru ferestrele care nu se deschid frecvent și oferă o soluție permanentă de protecție împotriva insectelor.
 2. Plase tantari pliabile: Sunt ideale pentru ferestrele și ușile care se deschid des, deoarece pot fi strânse sau desfăcute cu ușurință.
 3. Plase tantari culisante: Recomandate pentru ușile și ferestrele tip glisant, permitând o utilizare facilă și o integrare armonioasă în designul locuinței.
 4. Plase tantari magnetice: Se montează ușor și se fixează cu ajutorul unor magneți puternici, asigurând o etanșeitate și o protecție eficientă.

Avantaje ale plaselor de tantari

Alegând plasele noastre de tantari, vei beneficia de următoarele avantaje:

 • Protecție împotriva insectelor: Plasele de tantari împiedică pătrunderea insectelor în locuință, asigurând un mediu curat și sănătos.
 • Ventilație optimă: Permite aerisirea naturală a încăperilor, fără a compromite protecția împotriva insectelor.
 • Estetică și funcționalitate: Plasele de tantari se integrează perfect în designul locuinței și sunt disponibile într-o varietate de culori și materiale.
 • Ușurință în utilizare și întreținere: Plasele de tantari sunt ușor de montat, demontat și curățat, ceea ce le face o soluție practică și durabilă.

De ce sa ne alegi pe noi pentru plase de tantari?

 • Montaj profesionist: Tehnicienii noștri experimentați se ocupă de montarea plaselor de tantari în mod profesionist, asigurând o instalare corectă și eficientă.
 • Garanție și suport: Oferim garanție pe produsele și serviciile prestate și suntem disponibili pentru a răspunde la orice întrebări sau pentru a oferi asistență în cazul problemelor apărute ulterior.

Cum să alegi plase de tantari potrivite?

Pentru a alege plasa de tantari cea mai potrivită pentru locuința ta, ia în considerare următorii factori:

 1. Tipul de fereastră sau ușă: Vezi tipurile de ferestre și uși pe care le ai în locuință și alege plasa de tantari care se potrivește cel mai bine cu designul și funcționalitatea acestora.
 2. Dimensiunile: Vom realiza noi masuratorile astfel incat sa fie totul in regula
 3. Materiale și culori: Alege plasele de tantari realizate din materiale de calitate, care să reziste în timp și să se potrivească cu estetica locuinței tale.
 4. Bugetul disponibil: Compară prețurile și funcționalitățile diferitelor tipuri de plase de tantari pentru a alege cea mai bună soluție în funcție de bugetul tău.
 

Pentru a programa o consultanță gratuită sau a afla mai multe despre serviciile și produsele noastre, nu ezita să ne contactezi. 

Echipa noastră de profesioniști este gata să îți ofere soluții personalizate și să te ajute să protejezi locuința în cel mai eficient și estetic mod posibil.

Cere cotatie!