PROGRAM DE LUCRU: NON-STOP
CONTACTEAZA-NE:
0725.158.558
Reparatii termopane Afumati

Efectuarea in regim de urgenta a lucrarilor de reparatii termopane Afumati

reparatii termopane afumati

Spre deosebire de lucrarile minore de remediere a defectiunilor survenite la sistemele termopan, in cazul geamurilor fisurate, sparte sau a unei usi care nu se mai inchide optim, amanarea reparatiei nu este o optiune. De aceea, firma noastra a dezvoltat un serviciu oferit in regim de urgenta pentru acele lucrari care nu accepta amanare, preturile nefiind modificate de urgenta solicitata.

In ce consta verificarile periodice si lucrarile de reparatii termopane Afumati asigurata de firma noastra? Daca in trecut verificarile periodice ale sistemelor de ferestre sau usi termopan nu reprezentau un obicei al beneficiarilor, trecerea anilor si defectarea acestora i-au determinat pe utilizatori sa respecte termenul de verificare periodic si solicitarea imediata a serviciilor de remediere.

Ce inseamna si ce include verificarea periodica a sistemelor termopan?

Fie ca este vorba de ferestre sau usi tamplarie aluminiu sau PVC, exista o serie de lucrari de verificare, recomandate pentru prelungirea utilizarii optime a acestor sisteme instalate in cadrul locuintei sau a oricarui alt spatiu.
- Ferestre termopan: verificam reglajul ferestrelor pe care le aveti instalate, si realizam reglajul adecvat anotimpului. In cazul care lasati permanent reglajul in regim de iarna, mentineti o presiune ridicata, care afecteaza garniturile de izolatie termica, provocand totodata deteriorarea timpurie a acestora.
- Usi termopan cu sau fara geam: fie ca sunt montate la interior sau la exterior, usile termopan trebuie verificate permanent, pentru a remarca din timp defectiuni prezente la balamale sau butuc. In ceea ce priveste usile montate la exterior, este recomandat ca identificarea oricarei mici disfunctionalitati sa fie semnalata unui specialist, pentru ca aceasta sa fie remediata in timp util.

Aparatura de ultima generatie pentru lucrari montaj si reparatii termopane Afumati


Fiind sisteme moderne de amenajare si constructii, ferestrele si usile termopan pot fi montate si reparate doar cu echipamente speciale. Reglajul in functie de anotimp, spre exemplu, este realizat cu ajutorul unor chei si surubelnite special proiectate pentru aceste sisteme. Pentru calitatea lucrarilor efectuate, firma noastra isi imbunatateste permanente serviciile, prin actualizarea dotarilor tehnice si documentarea cu privire la tehnologiile din domeniu:
- colaborari cu furnizori de incredere pentru materialele necesare lucrarilor de montaj si reparatii;
- specializarea periodica a instalatorilor care alcatuiesc echipele firmei noastre;
- dezvoltarea serviciilor destinate clientilor persoane fizice sau juridice;
- imbunatatirea echipamentelor si aparaturii necesare efectuarii lucrarilor de constructii.
Ne preocupa prestarea lucrarilor de reparatii si montaj calitative, pentru a raspunde pozitiv solicitarilor celor mai exigenti clienti si investim constant pentru a dispune de resursele necesare unor colaborari de incredere.

Avantajele colaborarii cu firma noastra de montaj si reparatii termopane Afumati


In contextul cresterii solicitarilor de servicii montaj si reparatii pentru ferestre si usi termopan, au aparut mai multe persoane fizice si companii care presteaza astfel de lucrari. Cu toate acestea, nu toate sunt certificate pentru efectuarea lucrarilor, iar rezultatul nu este cel vizat de catre clientii solicitanti.
Colaborarea cu firma noastra inseamna beneficii atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite, cat si preturile pe care le veti plati pentru fiecare tip de lucrare, indiferent de complexitatea acesteia.
Pentru a acoperi toate solicitarile primite, echipele noastre sunt distribuite in toate zonele, sectoarele si localitatile limitrofe Bucurestiului. Astfel, oriunde aveti nevoie de montaj sau reparatii in capitala si imprejurimi, o echipa de specialisti se va deplasa chiar si in regim de urgenta la adresa dumneavoastra. Oferim intreaga gama de servicii specifice:
- montaj: ferestre, ferestre termopan mansarda, usi metalice, usi PVC, confectionarea si montajul plaselor impotriva tantarilor si insectelor;
- reparatii: inlocuire geam spart/fisurat, schimbarea garniturilor defecte, inlocuirea elementelor de feronerie (balamale, butuc usa), reparatii maner, reparatii geamuri.
- reglajul ferestrelor in functie de temperaturile exterioare – in regim de iarna sau in regim de vara.

De ce sa apelati la noi pentru reparatii termopane Afumati

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.