PROGRAM DE LUCRU: NON-STOP
CONTACTEAZA-NE:
0725.158.558
Reparatii termopane Bragadiru

Firma profesionista ce ofera servicii de montaj si reparatii termopane Bragadiru


Bragadiru

Printre elementele de amenajare care caracterizeaza constructiile noi se numara si sistemele de ferestre si usi termopan, care asigura confortul termic si fonic. Pentru mentinerea unei facturi reduse la incalzire, sunt recomandate montajul, intretinerea si efectuarea reparatiilor ferestrelor termopan prin intermediul firmelor profesioniste.

Reparatii termopane Bragadiru – instalatori profesionisti care opereaza cu echipamente de ultima generatie. Fiind sisteme moderne de amenajare, termopanele necesita lucrari specifice de montaj, precum si instrumente speciale pentru efectuarea acestora. Echipele noastre detin toate echipamentele necesare pentru efectuarea lucrarilor de montaj sau reparatii pentru sisteme termopan.


Care sunt principalele recomandari de montaj si reparatii ferestre sau usi termopan?


 • In primul rand, cand vine vorba de lucrari de constructii si amenajare este esential sa alegeti o companie specializata in domeniul respectiv.
 • Evitati sa contactati persoanele fizice care utilizeaza deseori improvizatii si remediaza doar pentru o perioada redusa defectiunile.
 • Odata ce remarcati dificultati in operarea usilor si ferestrelor de termopan, luati legatura cu un instalator certificat pentru lucrarile de reparatii.
 • Respectati recomandarile de intretinere oferite de echipa care monteaza sistemele termopan si termenul periodic de verificare.

Care sunt cele mai frecvente defectiuni care pot aparea la sistemele termopan?


In functie de cat de corect sunt montate, geamurile termopan vor prezenta diferite defectiuni. Pentru sistemele montate corect, sunt recomandate verificarile periodice, care vizeaza ajustarea si reglajul sticlei in functie de anotimp, dar si verificarea si inlocuirea garniturilor, atunci cand acestea sunt invechite.

 • modificarea tamplariei termopanelor instalate;
 • inlocuire butuc usa;
 • schimbarea geamurilor fisurate sau sparte;
 • montaj grile termopane;
 • confectionarea si montajul plaselor impotriva insectelor;

Echipele companiei noastre sunt pregatite pentru a face fata solicitarilor in regim de urgenta, oriunde in Bucuresti si localitatile limitrofe.

Solutionarea prompta si profesionista pentru orice tip de reparatii termopane Bragadiru

Cunoscand necesitatea serviciilor de reparatii si montaj sisteme termopan, compania noastra s-a dezvoltat in ultimii ani pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor. De aceea, oriunde este localizata locuinta sau sediul de birouri pentru care solicitati serviciile, o echipa se poate deplasa in regim de urgenta. Ferestrele termopan nu pot fi reparate de oricine, o etansare necorespunzatoare va cauza condens in spatiul dintre cele doua elemente din sticla, care odata montate nu se mai pot separa pentru efectuarea reparatiilor. Asigurati-va ca montajul este efectuat corespunzator de la inceput, pentru a evita inlocuirea ulterioara a intregului sistem de ferestre.

Service si reparatii termopane Bragadiru in regim de urgenta

Suntem adeptii unor spatii de locuit, comerciale sau de lucru confortabile, care sa asigure un mediu sanatos si placut pentru beneficiari. In ceea ce priveste serviciile pe care le oferim, executam lucrari de montaj impecabile, care sunt durabile si rezista timp indelungat, atunci cand sunt respectate instructiunile de utilizare. Stabilim impreuna cu cei care ne solicita serviciile termenul de verificare periodica pentru mentinerea performantei optime. In cadrul verificarilor periodice, ne asiguram ca reglajul geamurilor este corect si in concordanta cu anotimpul (temperatura, conditii meteo) si verificam starea garniturilor si a elementelor de feronerie.

Cu ce ne deosebim de firmele concurente care activeaza in acest domeniu?

 • practicam cele mai mici preturi de pe piata, atat pentru service montare termopane, cat si pentru reparatiile specifice acestor sisteme;
 • dispunem de angajati specializati in instalare, verificare si reparatii termopane care se deplaseaza chiar si in regim de urgenta pentru a solutiona defectiunile care nu suporta amanare;
 • suntem profesionisti si lucram doar cu echipamentele adecvate, in functie de solicitarile clientilor nostri;
 • deplasarea la adresa si constatarea defectiunilor care trebuie remediate sunt realizate in mod gratuit de catre expertii nostri;
 • asiguram service certificat in toate sectoarele capitalei, dar si in localitatile si comunele din imprejurimi.

De ce sa apelati la noi pentru reparatii termopane?

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.