Reparatii termopane Bucuresti

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Servicii complete de reparatii termopane pentru sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 si sector 6

reparatii termopane bucuresti

Montaj rapid si reparatii termopane sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6. Daca te-ai decis sa schimbi tamplaria ferestrelor si nu stii la serviciile carei firme poti apela, echipa noastra reprezinta solutia potrivita, indiferent de zona in care locuiesti in Bucuresti. Efectuam orice tip de lucrare din domeniul montajului, reparatiilor si verificarilor sistemelor termopan PVC sau aluminiu, la preturi avantajoase, comunicate clientilor inca de la constatare. Odata primita solicitarea, o echipa de experti se deplaseaza la adresa specificata, pentru a constata si identifica tipologia lucrarilor care vor fi efectuate, materialele necesare si determinarea costurilor care includ si manopera.

Reparatii termopane Bucuresti - Sisteme PVC si aluminiu

PVC-ul este unul dintre materialele care este utilizat des in lucrarile de constructii in zilele noastre, fiind folosit la fabricarea ferestrelor si usilor termopan. Calitatile si proprietatile materialului nu garanteaza insa rezistenta si durabilitatea sistemelor montate, fara montajul profesionist, o intretinere corespunzatoare si lucrari de reparatii efectuate periodic si mai ales, corect.

Montaj si reparatii sisteme termopan aluminiu

Tamplaria din aluminiu care intra in componenta sistemelor termopan este de calitate ridicata, fiind recunoscuta pentru durabilitate si estetica adaugata decorului in care sunt instalate. Profesionistii companiei noastre sunt specializati in efectuarea retusurilor si reparatiilor specifice acestor termopane, dispunand de pregatire in domeniu, materiale calitative, echipamente si ustensilele adecvate pentru interventii rapide si eficiente.

Oferim gama completa de reparatii termopane sector 1, sector 2, sector 3, sector 4 sector 5, sector 6 Pentru a raspunde prompt tuturor solicitarilor transmise de catre clienti, ne desfasuram activitatea in toate sectoarele capitalei, precum si in imprejurimi. Echipa noastra este alcatuita dintr-un numar suficient de specialisti, care detin toate cunostinte necesare efectuarii tipologiei complexe de reparatii termopane. Suntem echipa potrivita pentru a efectua lucrarile de montaj geamuri sau usi termopan, precum si pentru remedierea rapida a inconvenientelor create de defectiunile sistemelor utilizate.

Astfel, printre serviciile de reparatii pe care vi le punem la dispozitie se numara:
– inlocuirea geamurilor fisurate, crapate si sparte;
– inlocuirea manerului si garniturilor termopanelor;
– reparatii sisteme geam termopan PVC;
– reparatii sisteme geam termopan aluminiu;
– reparatii usi termopan;
– inlocuirea butucului usa termopan;
– modificarea tamplariei termopanelor;
– confectionarea si montarea plaselor anti insecte.

Cauti o firma care efectueaza rapid si la preturi avantajoase reparatii termopane sector 1, sector 2, sector, 3, sector 4, sector 5, sector 6? Calificarea in domeniu si experienta dobandita in anii de activitate, rezultatele optime pe care le oferim in urma efectuarii lucrarilor diverse de reparatii ne recomanda pentru orice tip de lucrare de montaj sau reparatii termopane, indiferent de complexitatea proiectului.

Reparatii termopane Bucuresti - Importanta efectuarii lucrarilor periodice

Pe masura ce anii trec, chiar si ferestrele termopan de cea mai inalta calitate incep sa prezinte anumite defectiuni. De aceea, respectarea perioadelor de verificare si remediere rapida a micilor defectiuni garanteaza durata indelungata in conditii optime a sistemelor instalate.

Reparatii termopane Bucuresti – primele semne care indica necesitatea lucrarilor periodice de optimizare

Chiar si pentru un necunoscator, nu va fi greu se identificat atunci cand geamul termopan prezinta defectiuni. Fie ca este vorba de blocarea totala a geamului, fisurarea sau chiar spargerea acestuia sau de probleme minore precum deteriorarea garniturilor, necesitatea ungerii sau inlocuirii balamalelor si a altor elemente de feronerie, persoanele cu care veti intra in legatura telefonica va vor ajuta sa identificati impreuna tipul de defectiune. Ulterior, o echipa va fi delegata pentru prestarea serviciilor necesare cu programare clasica sau in regim de urgenta, in functie de tipul de lucrare necesara.
– geamurile se inchid cu dificultate;
– la deschidere, geamul este operat greu;
– manerul nu mai poate fi inchis la capacitatea maxima;
– este nevoie de reglajul geamurilor – presiunii – in functie de anotimp.

Reglaj si Reparatii termopane Bucuresti – pregatirea ferestrelor termopan pentru sezonul cald.
Sistemele de ferestre termopan au nevoie de ajustari in functie de temperatura si sezonul in care ne aflam. Este necesara documentarea minima pentru a cunoaste beneficiile respectarii acestor operatiuni de verificare si reglaj corespunzator in functie de anotimp. Operatorii nostri va pot furniza toate detaliile necesare, timpul de lucru si costurile aproximative, in cadrul apelului telefonic. In continuare, dupa ce ati inaintat solicitarea, specialistii delegati pentru constatare va vor comunica detaliile exacte, atat in ceea ce priveste tipul de lucrare si materialele necesare, cat si costurile si timpul de livrare.

Cum trebuie pregatite sistemele de ferestre termopan pentru sezonul cald?

– Reglajul in regim de vara.
Desi nu veti sesiza defectiuni majore imediate, daca lasati permanent ferestrele in reglajul specific sezonului rece, se va produce presiunea ridicata care va afecta geamul si garniturile, provocand degradarea timpurie. Daca nu ai efectuat pana acum aceste operatiuni de reglaj cu o firma specializata, echipele noastre vor verifica starea garniturilor si a elementelor de feronerie si, dupa caz, acestea vor fi schimbate.

– Plase impotriva tantarilor si insectelor.
Vara este momentul in care vom aerisi mai mult si vom lasa mai mult geamurile deschise. Astfel, se impune protejarea interioarelor impotriva insectelor si tantarilor prin instalarea plaselor protectoare. Acestea blocheaza accesul insectelor nedorite in interior, se monteaza facil si sunt disponibile in varianta care poate fi operata cu sistem inchidere/deschidere. Noi asiguram masurarea spatiului unde vor fi montate, confectionarea si montajul acestora.

Reglajul pe timp de iarna al termopanelor si diferitele lucrari de reparatii termopane Bucuresti

Pregatirea pentru sezonul rece inseamna reglajul in regim de iarna, pentru a functiona optim in conditiile temperaturilor scazute si indepartarea plaselor pentru tantari si depozitarea acestora intr-un loc sigur, Actiunea de inghet si dezghet poate afecta negativ materialul din care este confectionata plasa, cauzand deteriorarea acesteia si necesitatea instalarii unei plase noi odata cu venirea sezonului cald.
Ce alte servicii si lucrari de reparatii le asiguram clientilor nostri?
De la mici retusuri, remedieri ale defectiunilor specifice geamurilor termopan si pana la proiecte de montaj complexe, firma noastra este specializata si la zi cu toate tehnologiile si echipamentele necesare operarii optime a acestor sisteme.

Astfel, asiguram urmatoarele servicii:
– montaj usi si ferestre termopan – tamplarie PVC sau aluminiu;
– modificari tamplarie si geamuri instalate;
– inlocuire elementele defecte: maner, balamale, garnituri;
– confectionare si montaj plasa protectie tantari si insecte;
– montaj rulouri;
– schimbarea sticlei fisurate sau sparte;
– tratarea specifica elementelor de feronerie – ungerea balamalelor cu uleiuri speciale;
– demontarea sistemelor de tamplarie vechi si montarea celor noi;

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne