PROGRAM DE LUCRU: NON-STOP
CONTACTEAZA-NE:
0725.158.558
Reparatii termopane Magurele

Firma de reparatii termopane Magurele – lucrari calitative realizate in timp record


Magurele

Desi stabile si generatoare de beneficii in ceea ce priveste izolarea termica si fonica, geamurile si usile termopan prezinta, ca orice sistem de tamplarie si constructie, anumite puncte slabe, care se pot transforma in defectiuni precum dificultatea la operare, slabirea manerului, deterioarea garniturilor. Pentru toate aceste defectiuni, exista experti care sa le remedieze, impreuna cu furnizarea informatiilor de intretinere si utilizare corecta.

Companie specializata in montaj si reparatii termopane Magurele


Daca in ultima perioada ati remarcat mici defectiuni la operarea sistemelor termopan, fie ca este vorba de ferestre sau usi, nu asteptati ca sistemul sa se defecteze pana la blocare. Defectiunile identificate pot fi remediate rapid si cu un tarif mai scazut decat in cazul interventiilor care includ chiar si inlocuirea anumitor elemente componente sistemelor.
Lucrarile de verificare a sistemelor montate in locuinta sau in spatiile comerciale sunt recomandate de catre specialistii in domeniu pentru identificarea din timp a slabirii manerelor geamurilor si usilor, a butucului de usa si a altor elemente care sustin operarea optima.

Pentru ce tip de lucrari ne puteti contacta?

Unele companii asigura lucrari de montaj termopane, insa nu se ocupa si de service-ul periodic. Compania noastra este specializata in efectuarea tuturor lucrarilor de reparatie, oricare ar fi defectiunea remarcata de catre clienti si transmisa operatorilor serviciului de relatii cu clientii si preluare solicitari.

Acoperim intreaga gama de lucrari de montaj si reparatii, clientii fiind la curent cu evolutia proiectului, pe toata durata desfasurarii lucrarilor:


- demontare sistem existent si montaj sistem termopan aluminiu sau PVC;
- ajustarea ferestrelor in functie de anotimp;
- confectionare si montaj plase impotriva insectelor;
- schimbarea rapida a garniturilor;
- inlocuirea elementelor defecte: maner, butuc, elemente metalice componente sistemului de inchidere;
- schimbarea geamurilor sparte sau fisurate;

Magurele

Reparatii termopane Magurele – diversitatea lucrarilor efectuate cu profesionalism


Cunoastem cerintele pietei de profil in materie de montaj si reparatii, precum si exigentele implicate de proiectele pe care clientii nostrii intentioneaza sa le realizeze. De aceea, ne imbunatatim constant serviciile, urmarind doua directii: specilizarea permanenta si dezvoltarea unei echipe capabile sa realizeze lucrari atat in sectoarele capitalie, cat si in Magurele si alte comune din Ilfov.
Am creat tarife speciale pentru solicitarile de interventie in regim de urgenta, astfel incat clientii sa nu resimta investitiile mari realizate in timp scurt. Tarifele practicate sunt printre cele mai mici de pe piata de profil, clientii remarcand profesionalismul si calitatea materialelor, echipamentelor cu care operam.

De ce sa optati pentru reparatii termopane Magurele asigurate de echipele noastre?


Exista mai multe considerente care creeaza cadrul unei colaborari avantajoase pentru clientii care solicita servicii de montaj sau reparatii termopane Magurele. Fiind un domeniu care s-a extins in ultimii ani, nu toate companiile care monteaza si efectueaza reparatii termopane ofera calitatea pe care o doresc clientii solicitanti.
- Suntem o echipa de experti, dedicati activitatii pe care o desfasuram;
- Putem indeplini cerintele de exigenta implicate de proiecte complexe de montaj geamuri si usi termopan;
- Suntem implicati in proiectele pe care le primim si raspundem cu succes provocarilor proiectelor, indiferent de suprafata de lucru, dimensiune si complexitate;
- Am creat un sistem optim de functionare al echipelor, asigurand echipe de interventie in tot Bucurestiul si imprejurimile sale, chiar si in regim de urgenta;
- Echipele sunt specializate si primesc formare continua pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii de montaj si reparatii din domeniul termopanelor – tamplarie si geamuri.
- Preturile pe care le practicam sunt relevante in raport cu calitatea oferita, iar clientii se bucura de un tarif minim cu rezultate exceptionale.
Puteti contacta unul dintre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii pentru informatii suplimentare si transmiterea unei solicitari de interventie.

De ce sa apelati la noi pentru reparatii termopane?

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.