PROGRAM DE LUCRU: NON-STOP
CONTACTEAZA-NE:
0725.158.558
Reparatii termopane Otopeni

Lucrari de montaj, verificari periodice, reparatii termopane Otopeni si toate sectoarele din Bucuresti

reparatii termopane otopeni

Atat in cazul locuintelor, cat si in cazul spatiilor destinate mediului de afaceri sau activitatii comerciale, lucrarile periodice de revizie, verificare si retusare a elementelor de amenajare inseamna reducerea cheltuielilor in momentul unei renovari de mare amploare. Sistemele de ferestre si usi termopan pot fi utilizate optim timp indelungat atunci cand beneficiarii opteaza pentru respectarea termenului de verificare, stabilit in fiecare an.
Reparatii termopane Otopeni – o firma de incredere care creeaza parteneriate de lunga durata cu clientii solicitanti.
Unul dintre scopurile companiei noastre este ca solicitantii sa revina pentru verificarile periodice sau pentru o lucrare in regim de urgenta. De aceea, efectuam lucrarile la o calitate ireprosabila, prin utilizarea materialelor fabricate de producatori de renume si predarea proiectelor la timpul stabilit. Totodata, practica preturilor este transparenta, acestea fiind accesibile si relevante calitatii pe care o oferim cu fiecare lucrare finalizata.

Ce ne diferentiaza de companiile care activeaza in acest domeniu?

Tipologia lucrarilor de reparatii termopane Otopeni

Experienta dobandita de-a lungul activitatii ne-a ajutat sa alcatuim un sistem de lucru care functioneaza pentru toti clientii solicitanti care locuiesc in Bucuresti sau intr-una din comunele si localitatile limitrofe.
- Deplasare rapida si constatare gratuita.
Fie ca optati pentru programarea clasica sau pentru solicitarea unei interventii in regim de urgenta, echipa desemnata se va deplasa in cel mai scurt timp posibil, indiferent de locatia in care va aflati;
- Preturi accesibile
Practicam cele mai mici tarife specifice acestei piete aflate in continua crestere. Preturile mici nu afecteaza insa calitatea serviciilot oferite, recomandandu-ne rezultatele pozitive si recomandarile clientilor cu care am lucrat;
- Suntem flexibili si deschisi pentru orice fel de colaborare Pentru reprezentantii firmei si echipele de instalatori, fiecare client este important, astfel ca asiguram service complet atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Proiectele pentru care suntem solicitati pot fi de dimensiuni mici sau ample: reparatii si montaj pentru ferestre sau usi termopan, confectionarea si montajul plaselor anti-insecte.
Oferim service complet atat pentru montajul sistemelor noi, cat si pentru sisteme existente care necesita revizie si efectuarea lucrarilor de reparatii aferente, dupa cum urmeaza:

- demontarea tamplariei vechi si montajul corect al sistemului nou de ferestre;
- montajul usilor termopan cu sticla sau fara sticla;
- aplicarea solutiilor si uleiurilor speciale elementelor de feronerie;
- reglajul in functie de anotimp;
- inlocuirea garniturilor deteriorate;
- schimbarea manerelor defecte;
- schimbarea butucului defect;
- schimbarea geamurilor fisurate sau sparte;
- schimbarea geamurilor cu alte tipuri de geam;
- modificarea tamplariei din aluminiu;
- modificarea tamplariei din PVC;
- schimbarea plaselor de insecte deteriorate;
- confectionarea plaselor in functie de dimensiunile geamurilor si montajul acestora.

Reparatii termopane Otopeni – conditiile de intretinere pentru sisteme termopan care functioneaza optim.


Pentru a va asigura de durata de utilizare cat mai multi ani de la montaj, este esential sa respectati cateva reguli de operare si intretinere. Retineti, inainte de toate, faptul ca lucrarile de montaj, verificare si reparatii pot fi realizate doar de instalatori certificati. Desi geamurile termopan se monteaza si in Romania de peste 15 ani, nu toti instalatorii care se ocupa cu astfel de servicii sunt pregatiti si specializati in acest domeniu. Atat pentru montaj, cat si pentru lucrarile de reparatii, instalatorii trebuie sa cunoasca tehnologiile specifice si sa efectueze lucrarile de reparatii doar cu echipamente adecvate materialelor din care sunt efectuate aceste sisteme:
- contactati imediat un specialist atunci cand remarcati dificultate la inchiderea, deschiderea si rabatarea geamurilor;
- efectuati verificarile periodice si lucrarile de reparatii recomandate in urma constatarii expertilor nostri;
- operati in mod corect inchiderea, deschiderea si rabatarea geamului;
- efectuati reglajul specific temperaturilor exterioare;
- schimabati geamurile fisurate si garniturile invechite.

De ce sa apelati la noi pentru reparatii termopane?

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.