Reparatii termopane pvc

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reducere de 50% la reparatii termopane din pvc

reparatii termopane aluminiu

Pvc-ul este o substanta foarte des folosita in ziua de astazi in constructii. In ziua de astazi se fabrica foarte multe materiale din acest element chimic prescurtat de la policlorura de vinil. Termopanele din pvc sunt in momentul de fata printre cele mai cautate. Acest lucru nu inseamna ca ele sunt si cele mai rezistente.
Specialistii nostri sunt destul de bine pregatiti si pentru repararea termopanelor din pvc. Echipa noastra are calificare in domeniu si ani de zile de experienta. Serviciile pentru acest gen de termopane sunt realizate cu jumatate de pret si ofera garantie in timp. Service-ul nostru pune la dispozitia dumneavoastra si un blog, unde puteti vedea mai multe informatii despre termopanele din pvc si despre geamurile care sunt atasate acestora.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne