PROGRAM DE LUCRU: NON-STOP
CONTACTEAZA-NE:
0725.158.558
Service termopane Afumati

Acum aveti la noi service termopane Afumati

service-termopane-afumati

Avem acum pentru dumneavoastra, sansa de a va oferi servicii de calitate, alaturi de o echipa de profesionisti. Firma noastra de service termopane Afumati va pune oferta de reducere de 50% pana la data de 20.03.2019. Serviciile noastre au printre cele mai mici preturi de pe piata. Oferim transparenta in ceea ce priveste formarea pretului, iar timpul de lucru este destul de mic.

Oferim tehnica si eficienta de ultima ora. Chiar daca veti avea nevoie doar de schimbarea unor garnituri sau de inlocuirea intregului termopan, puteti avea incredere ca veti primi un pret destul de mic, comparativ cu restul preturilor de pe piata. Scopul firmei noastre de service termopane Voluntari se indeplineste folosind numai materiale de calitate. Daca fereastra dumneavoastra se inchide din ce in ce mai greu sau se freaca stalpul de sustinere al termopanului, atunci va trebui sa apelati la o firma de specialitate, iar noi garantam ca vom fi cea mai buna solutie.

De ce sa apelati la noi pentru service termopane Afumati?

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.