Service termopane Bucuresti

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Alegeti compania noastra pentru service termopane Bucuresti

service termopane bucuresti

Avem acum pentru dumneavoastra, sansa de a va oferi servicii de calitate, alaturi de o echipa de profesionisti. Firma noastra de service termopane Bucuresti va pune oferta de reducere de 50% pana la data de 02.08.2019. Serviciile noastre au printre cele mai mici preturi de pe piata. Oferim transparenta in ceea ce priveste formarea pretului, iar timpul de lucru este destul de mic.

Oferim tehnica si eficienta de ultima ora. Chiar daca veti avea nevoie doar de schimbarea unor garnituri sau de inlocuirea intregului termopan, puteti avea incredere ca veti primi un pret destul de mic, comparativ cu restul preturilor de pe piata. Scopul firmei noastre de service termopane Bucuresti se indeplineste folosind numai materiale de calitate. Daca fereastra dumneavoastra se inchide din ce in ce mai greu sau se freaca stalpul de sustinere al termopanului, atunci va trebui sa apelati la o firma de specialitate, iar noi garantam ca vom fi cea mai buna solutie.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne