Reparatii termopane Aluminiu

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane aluminiu - Lucrari rapide si satisfactie garantata

reparatii termopane aluminiu 1

Pentru ca suntem o echipa de specialisti cu experienta vasta in domeniu, atunci cand vine vorba de reparatii termopane aluminiu, problemele cu care se confrunta usile si ferestrele, sunt solutionate rapid si eficient, in cel mai scurt timp! Oricat de grave ar fi defectiunile, sau oricat de putin grave, echipa noastra este cea mai in masura sa intervina livrandu-va rezultate de exceptie imediat. Preturile sunt calculate in mod transparent, fiind extrem de avantajoase.

Reparatii termopane aluminiu - profesionalism si preturi mici

In decursul timpului, de la infiintarea companiei si pana in prezent, am avut ocazia sa ne implicam in multiple proiecte mai mult sau mai putin complexe, pe care le-am finalizat cu brio, oferind cele mai bune rezultate, obtinand astfel satisfactia maxima a clientilor nostri. Lucram cu utilaje si aparate performante ce ne ajuta sa realizam eficient toate lucrarile.
Dintre operatiunile pe care le realizam conform celor mai ridicate standarde de calitate, amintim urmatoarele: inlocuire balamale, reparatii tanplarie, reparare amortizoare, deblocare ferestre si usi termopan, reglare mecanisme de inchidere, inlocuire geamuri termopan sparte, inlocuire manere si feronerie, reparatii plase tantari si rulouri exterioare, inlocuire aisteme oscilobatante defecte si garnituri uzate etc.

Realizam rapid si cu profesionalism orice reparatii termopane aluminiu!

Desi la achizitia de termopane veti beneficia de o garantie extinsa pentru acestea (de aproxmativ 10 ani), din pacate defectiunile pot interveni mai repede din diverse cauze: uzura, socuri mecanice, inghet, radiatii solare etc. Pentru a evita sa platiti costuri ridicate, este recomandat sa actionati imediat si sa solicitati ajutorul unui profesionist de indata ce observati ca este ceva in neregula in ceea ce priveste functionarea lor. Daca ne veti solicita serviciile, vom interveni prompt, oferindu-va cele mai bune si accesibile solutii.
Ne deplasam la fata locului pentru a realiza constatarea, ambele operatiuni realizandu-le in mod gratuit. Preluam orice solicitare ce vine din partea dumneavoastra, indiferent de gradul de dificultate al problemei existente, si promitem sa va livram rezultate imediate, de calitate superioara. Va oferim o gama larga de tipuri de reparatii termopane aluminiu asa ca sigur ne vom plia cu usurinta pe necesitatile si asteptarile fiecaruia dintre voi.

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne imediat pentru reparatii termopane aluminiu!

Daca doriti sa va bucurati de usile si ferestrele dintr-un anumit spatiu, o lunga perioada de timp, cel mai indicat este sa solicitati ajutor specializat inca din momentul constatarii aparitiei celor mai minore probleme. Astfel, nu doar deranjul va fi unul minor, ci si costurile implicate, precum si timpul necesar repararii problemelor.

Revizia anuala este cea mai buna modalitate de a preveni aparitia defectiunilor, intrucat usile si ferestrele vor fi permanent sub supravegherea unor profesionisti competenti. Desigur, revizia anuala nu garanteaza ca nu vor aparea niciun fel de probleme in functionarea termopanelor, de aceea este bine sa ne contactati de cate ori observati cate ceva nelalocul sau, Expertii nostri detin cunostinte avansate in domeniu si stiu exact ce solutii sa va ofere pentru ca problemele sa fie solutionate imediat, fara amanare. Veti fi incantati sa aflati si ca preturile pe care le practicam sunt extrem de avantajoase, calculate in mod transparent.

Suntem o echipa ce da dovada intotdeauna de seriozitate, eficienta, profesionalism si comunicam mereu cu clientii pentru mentinerea unei relatii cat mai deschise. Multumirea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, de aceea facem tot posibilul sa o obtinem, respectand termenele de executie si asigurand calitatea serviciilor. Va asteptam cat mai curand solicitarile pentru reparatii termopane aluminiu!

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne