Reparatii termopane Otopeni

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane Otopeni si in toate sectoarele din Bucuresti - Lucrari de montaj si verificari periodice,

reparatii termopane otopeni

Reparatii termopane Otopeni – o firma de incredere care creeaza parteneriate de lunga durata cu clientii solicitanti. 


Unul dintre scopurile companiei noastre este ca solicitantii sa revina pentru verificarile periodice sau pentru o lucrare in regim de urgenta. De aceea, efectuam lucrarile la o calitate ireprosabila, prin utilizarea materialelor fabricate de producatori de renume si predarea proiectelor la timpul stabilit. Totodata, practica preturilor este transparenta, acestea fiind accesibile si relevante calitatii pe care o oferim cu fiecare lucrare finalizata.

Ce ne diferentiaza de companiile care activeaza in acest domeniu?

 • Tipologia lucrarilor de reparatii termopane Otopeni

  Experienta dobandita de-a lungul activitatii ne-a ajutat sa alcatuim un sistem de lucru care functioneaza pentru toti clientii solicitanti care locuiesc in Bucuresti sau intr-una din comunele si localitatile limitrofe.
  – Deplasare rapida si constatare gratuita.
  Fie ca optati pentru programarea clasica sau pentru solicitarea unei interventii in regim de urgenta, echipa desemnata se va deplasa in cel mai scurt timp posibil, indiferent de locatia in care va aflati;
  – Preturi accesibile
  Practicam cele mai mici tarife specifice acestei piete aflate in continua crestere. Preturile mici nu afecteaza insa calitatea serviciilot oferite, recomandandu-ne rezultatele pozitive si recomandarile clientilor cu care am lucrat;
  – Suntem flexibili si deschisi pentru orice fel de colaborare Pentru reprezentantii firmei si echipele de instalatori, fiecare client este important, astfel ca asiguram service complet atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Proiectele pentru care suntem solicitati pot fi de dimensiuni mici sau ample: reparatii si montaj pentru ferestre sau usi termopan, confectionarea si montajul plaselor anti-insecte.
  Oferim service complet atat pentru montajul sistemelor noi, cat si pentru sisteme existente care necesita revizie si efectuarea lucrarilor de reparatii aferente, dupa cum urmeaza:

  – demontarea tamplariei vechi si montajul corect al sistemului nou de ferestre;
  – montajul usilor termopan cu sticla sau fara sticla;
  – aplicarea solutiilor si uleiurilor speciale elementelor de feronerie;
  – reglajul in functie de anotimp;
  – inlocuirea garniturilor deteriorate;
  – schimbarea manerelor defecte;
  – schimbarea butucului defect;
  – schimbarea geamurilor fisurate sau sparte;
  – schimbarea geamurilor cu alte tipuri de geam;
  – modificarea tamplariei din aluminiu;
  – modificarea tamplariei din PVC;
  – schimbarea plaselor de insecte deteriorate;
  – confectionarea plaselor in functie de dimensiunile geamurilor si montajul acestora.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 20%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne