Reparatii termopane Bragadiru

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane in Bragadiru

reparatii termopane bragadiru

Reparatii termopane Bragadiru – meseriasi care opereaza cu echipamente de ultima generatie. Fiind sisteme moderne de amenajare, termopanele necesita lucrari specifice de montaj, precum si instrumente speciale pentru efectuarea acestora. Echipele noastre detin toate echipamentele necesare pentru efectuarea lucrarilor de montaj sau reparatii pentru sisteme termopan.

Care sunt principalele recomandari de montaj si reparatii ferestre sau usi termopan?

 • In primul rand, cand vine vorba de lucrari de constructii si amenajare este esential sa alegeti o companie specializata in domeniul respectiv.
 • Evitati sa contactati persoanele fizice care utilizeaza deseori improvizatii si remediaza doar pentru o perioada redusa defectiunile.
 • Odata ce remarcati dificultati in operarea usilor si ferestrelor de termopan, luati legatura cu un instalator certificat pentru lucrarile de reparatii.
 • Respectati recomandarile de intretinere oferite de echipa care monteaza sistemele termopan si termenul periodic de verificare.

Solutionarea prompta si profesionista pentru orice tip de reparatii termopane Bragadiru

 • Cunoscand necesitatea serviciilor de reparatii si montaj sisteme termopan, compania noastra s-a dezvoltat in ultimii ani pentru a raspunde tuturor solicitarilor clientilor. De aceea, oriunde este localizata locuinta sau sediul de birouri pentru care solicitati serviciile, o echipa se poate deplasa in regim de urgenta. Ferestrele termopan nu pot fi reparate de oricine, o etansare necorespunzatoare va cauza condens in spatiul dintre cele doua elemente din sticla, care odata montate nu se mai pot separa pentru efectuarea reparatiilor. Asigurati-va ca montajul este efectuat corespunzator de la inceput, pentru a evita inlocuirea ulterioara a intregului sistem de ferestre.

   

Bragadiru1

Service si reparatii termopane Bragadiru in regim de urgenta

Suntem adeptii unor spatii de locuit, comerciale sau de lucru confortabile, care sa asigure un mediu sanatos si placut pentru beneficiari. In ceea ce priveste serviciile pe care le oferim, executam lucrari de montaj impecabile, care sunt durabile si rezista timp indelungat, atunci cand sunt respectate instructiunile de utilizare. Stabilim impreuna cu cei care ne solicita serviciile termenul de verificare periodica pentru mentinerea performantei optime. In cadrul verificarilor periodice, ne asiguram ca reglajul geamurilor este corect si in concordanta cu anotimpul (temperatura, conditii meteo) si verificam starea garniturilor si a elementelor de feronerie.

Cu ce ne deosebim de firmele concurente care activeaza in acest domeniu?

 • practicam cele mai mici preturi de pe piata, atat pentru service montare termopane, cat si pentru reparatiile specifice acestor sisteme;
 • dispunem de angajati specializati in instalare, verificare si reparatii termopane care se deplaseaza chiar si in regim de urgenta pentru a solutiona defectiunile care nu suporta amanare;
 • suntem profesionisti si lucram doar cu echipamentele adecvate, in functie de solicitarile clientilor nostri;
 • deplasarea la adresa si constatarea defectiunilor care trebuie remediate sunt realizate in mod gratuit de catre expertii nostri;
 • asiguram service certificat in toate sectoarele capitalei, dar si in localitatile si comunele din imprejurimi.

 

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne