Reparatii termopane Corbeanca

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane Corbeanca – servicii de reparatii si inlocuire ferestre si usi cu tamplarie PVC sau aluminiu

reparatii termopane corbeanca

Durabilitatea sistemelor de ferestre sau usi termopan este asigurata de utilizarea si intretinerea corecta, respectiv de respectarea termenelor de verificare periodica stabilite la momentul montajului. De asemenea, remedierea rapida a defectiunilor de orice dimensiuni remarcate in momentul utilizarii, contribuie la prelungirea duratei de utilizare si functionarea optima a acestor sisteme.

Profesionalism si tehnologie avansata – Echipe specializate pentru reparatii termopane Corbeanca. Ati remarcat mici defectiuni ale feroneriei sau slabirea manerului atunci cand inchideti, deschideti sau rabati geamurile? Balamalele sau butucul usii termopan s-a defectat? Oricare ar fi defectiunea semnalata, incercati sa luati legatura cat mai curand posibil cu o firma specializata in astfel de lucrari, pentru a nu prelungi utilizarea defectuoasa si blocarea/defectarea totala a sistemelor instalate.

Avantajele colaborarii cu firma de reparatii termopane Corbeana:

 • Punem la dispozitie varianta de executie a lucrarilor in regim de urgenta, pentru situatiile care nu accepta amanare, precum geam spart, usa blocata sau pentru orice solicitare rapida a clientilor nostri;
 • Suntem specializati pentru a efectua toate tipurile de lucrari specifice acestui domeniu;
 • Suntem profesionisti si respectam termenele de predare a lucrarilor la data mentionata si cu preturile stabilite de la inceput;
 • Dispunem de echipamentele performante dezvoltate de experti, iar instalatorii firmei noastre sunt instruiti permanent pentru a oferi cele mai bune servicii de montaj, intretinere si verificare.
 • Avem posibilitatea de a ajunge rapid in toate sectoarele capitalei, dar si in imprejurimi, in oricare dintre comunele si localitatile invecinate va aflati.

Reparatii termopane Corbeanca – firma certificata pentru verificarea, intretinerea si montajul termpoanelor

Fiind un domeniu de activitate care continua sa se extinda, piata de profil este invadata atat de materiale slab calitative, dar si servicii efectuate incorect. De aceea, va recomandam ca atat achizitionarea materialelor necesare – tipul de tamplarie si sticla/geam, cat si executia montajului sa fie facute doar prin intermediul companiilor certificate in acest domeniu. Colaborati intotdeauna cu companii cu experienta in domeniu, recomandate de clientii multumiti de rezultate si ai caror reprezentanti sunt capabili sa furnizeze toate detaliile si informatiile de care aveti nevoie.

Ce servicii ofera compania noastra?
 • Schimbarea tamplariei si ferestrelor vechi cu sisteme noi de ferestre termopan;
 • Schimbarea usilor cu usi metalice (tamplarie aluminiu) termopan;
 • Inlocuirea geamurilor sparte, pentru geamuri si usi;
 • Inlocuirea feroneriei deteriorate;
 • Schimbarea garniturilor deteriorate;
 • Reglajul sticlei in functie de anotimp, temperaturi exterioare;
 • Schimbarea manerului, butucului, balamalelor;

Pe langa lucrarile de montaj si reparatii diverse, asiguram intreaga gama de lucrari de revizie si verificare, respectiv intretinerea periodica a garniturilor, sticlei montate si feroneriei: ajustare/reglaj, aplicare uleiuri speciale.

Servicii complete de montaj si reparatii termopane Corbeanca

Pentru a raspunde prompt la toate solicitarile clientilor care ne solicita serviciile, echipele noastre sunt localizate strategic pentru a ajunge in timp util la adresa, in cazul urgentelor care nu suporta amanare.
In ceea ce priveste gama serviciilor oferita, detinem certificare pentru pentru toata tipologia specifica sistemelor termopan, indiferent de tamplaria selectata – PVC sau aluminiu. Astfel, ne ocupam cu montajul ferestrelor si usilor termopan, pentru locuinte sau spatii comerciale, de birouri, proiecte clasice sau complexe, verificari periodice si lucrari de reparatii specifice.
Oferim in mod constant diferite reduceri de pret, iar deplasarea si constatarea defectiunilor, calcularea preturilor fiind oferite in mod gratuit clientilor persoane fizice si juridice, oricat de complex este proiectul demarat.
Instalatorii specializati comunica eficient cu clientii solicitanti, pe toata durata efectuarii lucrarilor, mai ales in cazul lucrarilor de montaj termopane. In cazul proiectelor mai putin complexe, clientii afla din momentul constatarii materialele necesare remedierii, pretul de achizitie al acestora si costul total al lucrarii, incluzand manopera.

Prin intermediul colaborarii cu firma noastra, veti beneficia de lucrari efectuate rapid, la costurile specificate in momentul constatarii, accesibile si relevante in raport cu calitatea pe care o oferim tuturor proiectelor efectuate.

 

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne