Reparatii termopane Baneasa

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane Baneasa 24/7 - Reduceri la reglaje si plase de insecte

reparatii termopane baneasa

Reparatii termopane Baneasa – Servicii complete de montaj si reglaj efectuate cu profesionalism.

Fie ca aveti nevoie de servicii complete pentru schimbarea tamplariei existenta in locuinta sau spatiul de birouri pe care il administrati sau sunteti in cautarea unei firme cu care puteti colabora pentru verificarile periodice, echipele noastre sunt pregatite pentru orice tip de lucrare solicitati.

Care sunt serviciile pe care le oferim? Reparatii termopane de calitate

Prestam intreaga gama de servicii specifice acestui domeniu, dar suntem deschisi si pregatiti pentru orice provocare, spre a raspunde pozitiv cerintelor proiectelor si exigentelor clientilor solicitanti:
– Montaj sisteme termopan
Chiar daca este vorba de ferestre termopan, a caror montare este conceputa ca un proces simplu, exista cateva reguli esentiale la montajul acestora, pentru a fi evitate lucrarile suplimentare de remediere a unor lucrari efectuate gresit. Specialistii firmei noastre cunosc toate tehnologiile si metodele de montaj corect sisteme termopan ferestre sau usi metalice tip termopan, intr-o maniera de lucru ordonat si curat, in timpul specificat la inceputul lucrarii.
– Reglajul sistemelor de ferestre cu geam termopan
Un aspect mai putin cunoscut de catre utilizatorii acestor geamuri este faptul ca acestea trebuie reglate periodic, in functie de anotimp. De acest tip de lucrare depinde operarea facila si utilizarea in perfecta siguranta a geamurilor, fara deteriorarea acestora.
– Reparatii termopane Baneasa, Otopeni si toate sectoarele capitalei
Exista mai multe defectiuni care necesita interventii de urgenta pentru repararea geamurilor termopan, cele mai frecvente fiind blocarea sistemului de inchidere, un geam fisurat sau spart, inlocuirea elementelor defecte.

Reparatii termopane Baneasa in regim de urgenta

De-a lungul experientei acumulate, am constientizat necesitatea serviciilor de reparatii termopane in regim de urgenta, indiferent de sectorul in care acestea sunt solicitate. Echipele noastre se deplaseaza gratuit la adresa mentionata pentru a constata defectiunea si materialele necesare atat in sectoarele capitalei, cat si in localitatile situate in imprejurimi.
Cum se desfasoara efecturarea unei lucrari de montaj sau reparatie cu firma noastra? – Transmiterea solicitarii: am dezvoltat un departament de preluare a solicitarilor dumneavoastra, de catre operatori care cunosc cele mai frecvente defectiuni si preiau toate informatiile de care au nevoie pentru ca un instalator certificat sa ajunga cat mai repede la adresa dumneavoastra.

– Delegarea unei echipe de specialisti: in functie de tipologia serviciilor solicitate, un expert sau o echipa de experti se va prezenta la adresa pentru determinarea defectiunilor, a materialelor si echipamentelor necesare, precum si pentru a stabili timpul efectiv de efectuare a lucrarilor.
– Desfasurarea lucrarilor: avantajul colaborarii cu firma noastra vine din faptul ca practicam o comunicare transparenta, prin intermediul careia solicitantii cunosc evolutia lucrarii si sunt pusi la curent cu toate etapele de lucru.

Reparatii termopane Baneasa – reglarea ferestrelor termopan in functie de anotimp

Efectuarea lucrarilor de reglaj al ferestrelor termopan reprezinta o interventie rapida, care nu este costisitoare, dar care aduce mari beneficii sistemelor instalate. Este dovedit din punct de vedere tehnic faptul ca utilizatorii care tin cont de verificarile periodice si ajustarea geamurilor in functie de temperatura, respectiv anotimp, nu au nevoie frecvent de alte lucrari de reparatii, precum blocarea geamurilor, aparitia condensului, defectarea balamalelor si a altor elemente componente.
Reglajul reprezinta o lucrare aplicata balamalelor pentru diferite tipuri de ferestre (batant, oscilant, oscilobatant), astfel incat sa fie conform cu regimul adecvat celor doua perioade – temperaturi scazute si temperaturi ridicate.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne