Reparatii termopane Domnesti

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane Domnesti - servicii rapide si eficiente!

reparatii termopane domnesti

In domeniul constructiilor si amenajarilor interioare, durabilitatea si rezistenta elementelor si sistemelor utilizate sunt garantate prin efectuarea lucrarilor de verificare si reparatii periodice. Fie ca este vorba de simple operatiuni de retusare a vopselei peretilor interiori sau exterior sau de geamurile termopan, verificarea periodica, identificarea defectiunilor si remedierea acestora inseamna reducerea cheltuielilor de renovare.

Un sistem termopan care nu functioneaza optim va prezenta semne usor de identificat chiar si pentru un necunoscator:

– sistemul de rabatare nu mai functioneaza corect;
– manarul nu mai poate fi operat facil si la capacitatea maxima;
– la inchidere, elementele de feronerie nu se mai imbina eficient, opunand rezistenta la inchidere;

Toate aceste mici defectiuni impun remedierea rapida, orice intarziere putand cauza blocarea definitiva a elementelor si imposibilitatea inchiderii ferestrelor sau usilor. Expertii companiei noastre asigura pachetul complet de servicii de interventie, deplasandu-se in cel mai scurt timp pentru determinarea cauzei disfunctionalitatii sistemului si remedierea defectiunilor si lucrarilor facile.

Gama completa de lucrari de reparatii termopane Domnesti

Compania noastra a dezvoltat un sistem interconectat de lucru, pentru a acoperi toate sectoarele capitalei, comunele si localitatile din imprejurimi, astfel ca odata transmisa solicitarea de interventie, mai este doar un pas pana la rezolvarea defectiunilor:
– O echipa va fi trimisa la adresa transmisa, primind totodata toate informatiile comunicate telefonic de catre dumneavoastra;
– Expertii verifica sistemul termopan si determina tipul de defectiune si reparatiile aferente;
– In functie de defectiune, va vor fi transmise toate detaliile proiectului: materialele necesare (in cazul inlocuirii anumitor elemente), timpul estimat de lucru si costul total al lucrarii.
Toate etapele de lucru sunt realizate transparent, clientii nostri fiind tinuti la curent cu evolutia lucrarilor efectuate.

 
Echipe profesioniste de reparatii termopane Domnesti – garantia lucrarilor calitative efectuate

Fie ca este vorba de montajul sistemelor termopan sau de lucrari de remediere defectiuni si reparatii ample, optati intotdeauna pentru o companie specializata, recomandata de anii de activitate si experienta dobandita prin prisma proiectelor efectuate.
In ceea ce elementele de constructie si sistemele de amenajare, exista putine defectiuni care suporta amanare, atat din punct de vedere al confortului beneficiarilor, cat si din punct de vedere al costurilor necesare remedierii, care vor creste atunci cand nu sunt grabite lucrarile de reparatii.
Compania noastra a inteles necesitatea existentei serviciilor de reparatii termopane in regim de urgenta, fara amanari si programari facute la mult timp dupa efectuarea solicitarii.
Astfel, realizam la cel mai intal nivel reparatii termopane si usi PVC sau aluminiu, dupa cum urmeaza:
· Sisteme geam termopan: lucrari de montaj/demontaj geamuri, inlocuirea tamplariei geamurilor, inlocuirea garniturilor deteriorate, a elementelor defecte si a manerelor care nu mai functioneaza optim, inlocuirea geamurilor crapate sau sparte.
· Sisteme de usi termopan: asiguram toata gama de servicii de montaj/demontaj si reparatii pentru usi termopan montate la interior sau exterior. Ca si in cazul ferestrelor cu tamplarie termpona, usile termopan pot prezenta defectiuni la inchidere deschidere, schimbarea butucului, inlocuirea geamurilor fisurate sau sparte in cazul sistemelor prevazute cu geam, ajustarea sistemelor de inchidere pentru usile montate la exterior.
Ne puteti contacta atunci cand semnalati una dintre defectiunile prezentate, insa echipele noastre sunt instruite pentru remedierea oricarei probleme survenite sistemelor termopan, aceste defectiuni fiind identificate in urma constatarii la fata locului.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne