Reparatii termopane Jilava

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane Jilava si alte localitati din jurul capitalei

reparatii termopane jilava

Devenite principala alegere pentru amenajarea constructiilor noi, ferestrele si usile termopan se incadreaza si decorului cladirilor vechi. Oferind multiple beneficii utilizatorilor cladirilor rezidentiale, aceste sisteme termopan necesita lucrari de verificare si intretinere periodice.

Reparatii termopane Jilava – avantajele colaborarii cu firma noastra

Suntem o firma cu experienta in lucrari clasice si complexe de montaj ferestre termopan cu tamplarie PVC sau aluminiu, reparatii si verificarea sistemelor existente, in toate sectoarele din Bucuresti si localitatile limitrofe. Ne caracterizeaza promptitudinea si raspundem chiar si solicitatirilor urgente, clientii avand parte de numeroase avantaje:


– Transparenta serviciilor
Odata comunicata solicitarea, lucrarea va fi desemnata unui instalator sau unei echipe specializate, in functie de complexitatea proiectului. Deplasarea la domiciliu si constatarea sunt oferite gratuit din partea companiei, in cadrul acestei etape fiind identificate tipul de materiale necesare, dificultatea reparatiei, pretul si data estimata de finalizare a lucrarii.

jilava

– Tarife personalizate in functie de proiect.
Preturile pe care le practicam sunt accesibile, fiind calculate in functie de dificultatea proiectului si materialele necesare. Acordam periodic reduceri clientilor nostri, chiar si pentru lucrarile solicitate in regim de urgenta.

– Garantia lucrarilor
Gratie echipamentelor pe care le avem in dotare si a materialelor calitative cu care lucram, lucrarile efectuate ofera performanta vizata de catre clienti, timp indelungat.

– Durabilitatea lucrarilor efectuate
Montajul corect al sistemelor termopan influenteaza decisiv durata de utilizare, facilitatea operarii si performanta in ceea ce priveste izolatia termica si fonica. Este important sa retineti ca doar instalatorii ceritficati pot efectua lucrarile de montaj corecte, care nu necesita interventii si remedieri ulterioare.

 

Montaj si reparatii termopane Jilava la preturi imbatabile

Preturile pentru montajul sau remedierea defectiunilor specifice geamurilor termopan difera de la o companie la alta. In timp ce unele firme practica preturi ridicate, compania noastra ofera reduceri constante pentru lucrarile solicitate in Bucuresti si localitatile din imprejurimi, astfel incat clientii sa nu resimta o investitie mare la achizitionarea sistemelor termopan si plata lucrarilor de montaj.

Pentru ce servicii de reparatii termopae Jilava puteti sa ne contactati?

Prestam toata gama de servicii montaj sau reparatii, in functie de solicitarile dumneavoastra:

  • Ferestre termopan:
  • Montaj/demontaj sistemele complete de ferestre cu tamplarie aluminiu sau PVC;
  • Schimbarea periodica a garniturilor, elementelor de feronerie, butuc, maner;
  • Masurarea dimensiunilor geamului, confectionarea plasei impotriva insectelor si montajul acesteia;
  • Inlocuirea ferestrelor fisurate sau sparte;
  • Modificarea tamplariei termopanelor;
  • Usi termopan

Fie ca sunt montate in interior sau la exterior, cu sticla sau fara, usile din termopan sunt mult mai solicitate decat sistemele de ferestre, mai ales in cazul celor montate in spatiile comune, precum intrari de bloc, sedii de birouri, spatii comerciale, institutii etc. De aceea, lucrarile de intretinere si verificare trebuie sa fie realizate periodic, pentru a evita situatiile de urgenta, in care usa se poate bloca si este necesara o interventie rapida.

  • montaj usi termopan;
  • schimbare butuc, elemente feronerie, ungerea balamalelor;
  • efectuarea verificarilor periodice recomandate pentru aceste sisteme;

In cazul in care nu puteti identifica exact care este cauza pentru care ferestrele sau usile termopan nu mai functioneaza optim, solicitati-le operatorilor care preiau comanda sa trimita un instalator pentru constatare. Acesta va determina tipul de lucrare de reparatie necesara, materialele care vor fi schimbate si estimarea costurilor.

Echipe profesioniste si aparatura adecvata pentru reparatii termopane Jilava

Atat montajul, cat si lucrarile de reparatii pentru sistemele termopan pot fi realizate doar de firme certificate in acest domeniu. Firma noastra este recunoscuta pentru lucrarile efectuate cu profesionalism, gratie echipamentelor perfomante din dotare si a tehnologiilor moderne aplicate de catre instalatorii nostri.

Investim permanent in achizitionarea ustensilelor adecvate acestui domeniu si in materiale de calitate. De asemenea, echipele de instalatori sunt instruite pentru a raspunde exigentelor proiectelor pentru care suntem solicitati, ocupandu-ne de montaj pentru apartamente, case, dar si sedii de birouri, centre comerciale.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne