Reparatii termopane Magurele

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Firma de reparatii termopane Magurele – lucrari calitative realizate in timp record

reparatii termopane magurele

Desi stabile si generatoare de beneficii in ceea ce priveste izolarea termica si fonica, geamurile si usile termopan prezinta, ca orice sistem de tamplarie si constructie, anumite puncte slabe, care se pot transforma in defectiuni precum dificultatea la operare, slabirea manerului, deterioarea garniturilor. Pentru toate aceste defectiuni, exista experti care sa le remedieze, impreuna cu furnizarea informatiilor de intretinere si utilizare corecta.

Companie specializata in montaj si reparatii termopane Magurele

  • Daca in ultima perioada ati remarcat mici defectiuni la operarea sistemelor termopan, fie ca este vorba de ferestre sau usi, nu asteptati ca sistemul sa se defecteze pana la blocare. Defectiunile identificate pot fi remediate rapid si cu un tarif mai scazut decat in cazul interventiilor care includ chiar si inlocuirea anumitor elemente componente sistemelor.
    Lucrarile de verificare a sistemelor montate in locuinta sau in spatiile comerciale sunt recomandate de catre specialistii in domeniu pentru identificarea din timp a slabirii manerelor geamurilor si usilor, a butucului de usa si a altor elemente care sustin operarea optima.

Pentru ce tip de lucrari ne puteti contacta?

Unele companii asigura lucrari de montaj termopane, insa nu se ocupa si de service-ul periodic. Compania noastra este specializata in efectuarea tuturor lucrarilor de reparatie, oricare ar fi defectiunea remarcata de catre clienti si transmisa operatorilor serviciului de relatii cu clientii si preluare solicitari.

Acoperim intreaga gama de lucrari de montaj si reparatii, clientii fiind la curent cu evolutia proiectului, pe toata durata desfasurarii lucrarilor:


– demontare sistem existent si montaj sistem termopan aluminiu sau PVC;
– ajustarea ferestrelor in functie de anotimp;
– confectionare si montaj plase impotriva insectelor;
– schimbarea rapida a garniturilor;
– inlocuirea elementelor defecte: maner, butuc, elemente metalice componente sistemului de inchidere;
– schimbarea geamurilor sparte sau fisurate;

Reparatii termopane Magurele – diversitatea lucrarilor efectuate cu profesionalism

Cunoastem cerintele pietei de profil in materie de montaj si reparatii, precum si exigentele implicate de proiectele pe care clientii nostrii intentioneaza sa le realizeze. De aceea, ne imbunatatim constant serviciile, urmarind doua directii: specilizarea permanenta si dezvoltarea unei echipe capabile sa realizeze lucrari atat in sectoarele capitalie, cat si in Magurele si alte comune din Ilfov.
Am creat tarife speciale pentru solicitarile de interventie in regim de urgenta, astfel incat clientii sa nu resimta investitiile mari realizate in timp scurt. Tarifele practicate sunt printre cele mai mici de pe piata de profil, clientii remarcand profesionalismul si calitatea materialelor, echipamentelor cu care operam.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne