Reparatii termopane Pipera

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Reparatii termopane Pipera - Acum mai aproape de dumneavoastra!

reparatii termopane pipera

Reparatii termopane Pipera – remedierea rapida a defectiunilor specifice sistemelor termopan. Cu tamplarie din aluminiu sau PVC, sistemele de ferestre sau usi termopan sunt, la ora actuala, cele mai raspandite sisteme instalate locuintelor din Romania. Durata de utilizare optima a acestor sisteme difera in functie de marca producatoare, operatiunile de montaj si respectarea recomandarilor de operare. Totodata, reparatiile din timp ale defectiunilor survenite prelungesc considerabil durata utilizarii.

Deplasare rapida la adresa si lucrari prompte pentru reparatii termopane Pipera. Fie ca ati achizitionat un set de geamuri termopan si aveti nevoie de servicii de montaj, sau doriti schimbarea rapida a unui geam fisurat, echipele noastre se vor deplasa la scurt timp dupa transmiterea solicitarii dumneavoastre. Pentru eficientizarea procesului de desfasurare al lucrarilor de reparatii, este extrem de util pentru instalatorii nostri sa cunoasca toata detaliile pe care clientii le pot furniza inca dinainte ca echipa sa soseasca la adresa. De aceea, am alcatuit o lista detaliata cu categoria de servicii si lucrari montaj sau reparatii pentru care suntem certificati.

Care sunt serviciile oferite si tipologia defectiunilor pe care le putem remedia?

Ne specializam constant si putem remedia orice defectiune ar aparea la ferestrele sau usile termopan instalate, iar in cazul unor lucrari anterioare prost efectuate, ne ocupam de lucrarile de demontaj al ferestrelor vechi si montaj sisteme termopan noi. Cele mai frecvente defectiuni care pot surveni sunt urmatoarele:
– Blocarea sau ingreunarea operarii sistemelor de inchidere: ajustarea corespunzatoare, schimbarea butucului, schimbarea manerului, verificarea elementelor de feronerie;
– Geamuri fisurate sau sparte: atat pentru confortul termic, fonic si siguranta, un geam fisurat sau sparte trebuie inlocuit cat mai repede posibil; In cadrul apelului de transmitere al solicitarii, incercati sa oferiti cat mai multe detalii despre problemele semnalate. Retineti faptul ca echipele noastre sunt specializate pentru a face fata oricaror provocari in materie de reparatii ale sistemelor de tamplarie PVC sau aluminiu, astfel incat orice problema remarcati, aceasta va fi remediata la preturi accesibile.

Etapele colaborarii cu firma noastra specializata in reparatii termopane Pipera

Odata ce ati identificat anumite probleme de operare sau unul dintre geamuri este spart, este foarte important sa contactati cat mai repede posibil un instalator certificat.
– transmiterea solicitarii dumneavoastra este preluata de unul dintre operatorii companiei noastre. In cadrul acestei etape puteti transmite toate detaliile pe care le cunoasteti si informatiile privind adresa si ora la care sunteti disponibil pentru interventie;

– in functie de cat de urgenta este solicitarea, unul dintre specialistii echipelor noastre se va prezenta la adresa pentru constatare determinarea tipului de defectiune. In cazul in care este nevoie de materiale pentru inlocuirea celor defecte, instalatorul va comunica necesarul de materiale si costurile implicate. – stabilirea timpului efectiv al lucrarii si generarea datei de finisare a acesteia.

Reparatii termopane Pipera – cat de importante sunt verificarile periodice ale sistemelor pe care le-ati instalat?

Exista o practica raspandita a companiilor care presteaza lucrari de montaj sisteme termopan de a nu le furniza clientilor beneficiari instructiunile de utilizare si recomandarile de intretinere ulterioare lucrarilor de instalare. Astfel, sunt putine persoane care au optat pentru aceste sisteme care cunosc faptul ca acestea trebuie verificate constant si ajustate conform anotimpului. Tot in cadrul etapelor de verificare periodica sunt identificate alte mici defectiuni, spre exemplu la inchidere si deschidere, fisuri insesizabile și deteriorarea plaselor de protectie impotriva insectelor. Cum poti prelungi durata de utilizare a sistemelor instalate?

– Dupa montajul sistemelor termopan, solicitati periodic o verificare pentru identificare micilor defectiuni; – Operati cu grija inchiderea, deschiderea sau rabatarea geamurilor geamurilor;
– Verificati personal geamurile si plasele montate si la semnalarea fisurilor, contactati imediat un profesionist.
Investitia in schimbarea tamplariei ferestrelor este una considerabila, avand in vedere ca include si retusurile de nivelare si retusare a peretilor la integrarea noilor sisteme de ferestre. De aceea, verificare periodica si remedierea din timp a micilor defecte va vor scuti de cheltuieli suplimentare in cazul defectiunilor mai mari.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne