Reparatii termopane Rosu

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Servicii complete montaj si reparatii termopane Rosu la preturi accesibile

reparatii termopane rosu

Lucrarile efectuate exemplar si la costuri accesibile reprezinta situatia ideala pentru orice persoana care doreste sa schimbe sau sa modifice tamplaria ferestrelor. Intrucat sistemele termopan – usi sau feresetre – sunt sisteme moderne, echipamentele si tehnologiile aplicate pentru montaj sau lucrari de reparatii difera fata de ustensilele clasice pentru tamplaria din lemn. De aceea, doar firmele certificate care activeaza pe piata de profil pot efectua aceste proiecte de amenajare.

Preturi competitive pentru reparatii termopane Rosu

Compania noastra este una dintre companiile care cunoaste toate cerintele specifice domeniului, necesitatile si exigentele clientilor care solicita aceasta categorie de servicii. Investitiile pentru schimbarea tamplariei vechi cu sisteme termopan PVC sau aluminiu sunt suficient de ridicate, astfel ca preturile noastre pentru montaj sunt accesibile si relevante calitatii oferite.

Lucrarile de montaj reprezinta performanta pe care ferestrele o vor oferi, in materie de izolatie termica si fonica, asa ca este preferabil sa efectuati aceste lucrari doar cu profesionisti. Acordam reduceri periodic, atat pentru lucrarile de montaj, cat si pentru cele de reparatii, venind in sprijinul solicitantilor, mai ales cand este vorba despre o defectiune care nu poate fi amanata: un geam spart, un butuc defect, un maner care nu mai functioneaza. Programul de lucru al echipelor componente este impartit astfel incat sa fie respectate toate orele programate cu clientii, chiar si in regim de urgenta. In ultimii ani de experienta, ne-am extins si ne-am marit echipa, pentru a acoperi toate sectoarele Bucurestiului, dar si localitatile si comunele din jur.

Instalatori certidicati pentru servicii complete pentru reparatii termopane Rosu

Oricare ar fi tipul de solicitare – montaj/demontaj, schimbare tamplarie, reparatii diverse, echipele noastre sunt pregatite permanent pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii, utilizand doar echipamente speciale. Totodata, va putem oferi si recomandari pentru achizitionarea unor sisteme de ferestre termopan sau usi care sa ofere randamentul pe care il doriti pentru locuinta sau spatiul pe care il amenajati.

Montaj si reparatii termopane Rosu la preturi imbatabile

Preturile pentru montajul sau remedierea defectiunilor specifice geamurilor termopan difera de la o companie la alta. In timp ce unele firme practica preturi ridicate, compania noastra ofera reduceri constante pentru lucrarile solicitate in Bucuresti si localitatile din imprejurimi, astfel incat clientii sa nu resimta o investitie mare la achizitionarea sistemelor termopan si plata lucrarilor de montaj.

Echipa noastra de instalatori asigura efectuarea urmatoarelor servicii
  • Lucrari de montaj sisteme ferestre termopan cu tamplarie aluminiu;
  • Lucrari de montaj sisteme ferestre termopan cu tamplarie PVC;
  • Inlocuirea sticlei fisurate sau sparte si schimbarea sticlei existente cu alt tip de sticla;
  • Verificarea starii elementelor de feronerie, ungerea acestora cu uleiuri speciale si schimbarea pieselor defecte;
  • Verificarea reglajelor si a modului cum poate fi operat geamul; ajustarea acestuia in functie de conditiile meteo si anotimp;
  • Inlocuirea garnituri deteriorate;
  • Montaj plase anti-insecte.

Echipele noastre asigura gama completa de lucrari de reparatii Rosu, Bragadiru, Pipera, Mogosoaia, Jilava si alte localitati aflate in vecinatatea capitalei, cu programare stabilita de comun acord sau in regim de urgenta;

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne