Reparatii termopane Tunari

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Oferte avantajoase si calitate garantata a serviciilor de reparatii termopane Tunari

reparatii termopane tunari

In momentul in care este nevoie de lucrari de reparatii si renovare, majoritatea clientilor isi doresc calitatea serviciilor oferite si preturi corelate cu aceasta. In ceea ce priveste lucrarile de montaj si reparatii termopane, calitatea materialelor si echipamentelor utilizate determina durata de utilizare a sistemelor instalate. Efecturarea lucrarilor de montaj si reparatii termopane Tunari la preturi accesibile.

De-a lungul anilor de experienta acumulati am notat toate punctele forte si mai putin bune ale colaborarilor specifice acestei piese. Am remarcat cresterea numarului de persoane si companii mai putin autorizate pentru efectuarea acestor servicii si am identificat motivele pentru care clientii aleg sa lucreze cu aceste persoane: preturi scazute, dar efectuarea reparatiilor cu materiale slab calitative, increderea intr-un cunoscut recomandat de alta persoana apropiata etc.

Clasificarea lucrarilor de reparatii termopane Tunari

Eroarea insa vine tocmai din faptul ca unele persoane care nu sunt certificate pentru aceste lucrari nu lucreaza chiar la cele mai mici preturi de piata, iar companiile care solicita preturi ridicate nu ofera servicii de calitate.

Astfel, expertii firmei noastre au remarcat toate lipsurile acestei piete si au adus un plus de valoare serviciilor oferite prin urmatoarele aspecte:
– preturi personalizate, calculate in functie de necesitatile reale de reparatii;
– tariful comunicat doar dupa constatare;
– deplasare si constatare oferite in mod gratuit;
– asigurarea unui stoc de materiale de schimb de inalta calitate prin consolidarea parteneriatelor cu producatori renumiti;
– precizia lucrarilor efectuate, gratie instalatorilor certificati si a echipamentelor adecvate;
– furnizarea informatiilor esentiale de intretinere, mentenanta si verificare clientilor colaboratori;
– posibilitatea solicitarii lucrarilor in regim de urgenta, pentru toate defectiunile care nu suporta amanare.
– distributia inteligenta a echipelor de interventie, pentru a onora toate solicitarile transmise de catre clienti.

reparatii termopane Tunari

Solicitarile clientilor sunt diverse, incepand cu lucrarile de montaj, care includ demontarea sistemelor de tamplariei sau a usilor vechi si pana la lucrarile clasice de reparatii specifice acestor elemente de constructie si amenajare.

Echipele noastre sunt specializate pentru a presta diversele lucrari de service termopane – montaj, mentenanta, reparatii:
– Executia lucrarilor de montaj
Suntem pregatiti pentru orice proiect de montaj geamuri cu tamplarie aluminiu sau PVC, proiecte clasice de instalare in locuinte si proiecte complexe pentru cladiri noi. Asiguram confectionarea si montajul plaselor de protectie impotriva insectelor, extrem de utile in timpul sezoanelor calde.
– Lucrari specifice de mentenanta
Realizam lucrari de verificare periodice, executand in special reglajul geamurilor conform temperaturilor exteriore.
– Categorie lucrarilor de reparatii
Categoria lucrarilor de reparatii este complexa, specialistii nostri fiind pregatiti pentru toate lucrarile de remediere defectiuni:
– schimbarea garniturilor deteriorate si a elementelor de feronerie defecte: pentru realizarea acestor reparatii, utilizam doar materiale de inalta calitate;
– inlocuirea geamurilor sparte, fisurate sau montate gresit: fie ca este vorba de o urgenta de inlocuirea a unui geam spart, care nu mai poate fi operat, sau a unui geam montat gresit, echipele noastre de interventie in regim de urgenta vor remedia cat mai curand solicitarea;
– inlocuirea balamalelor, butucului, manerelor sau clantelor care nu mai functioneaza optim;
– reglajul tamplariei si a sticlei;
– masurarea si instalarea pervazului;

Service impecabil si efectuarea calitativa a proiectelor desfasurate – montaj si reparatii termopane Tunari Activitatea de colaborare cu clientii nostri vizeaza prestarea unor servicii calitative si livrarea unor lucrari efectuate impecablil. Ne dorim mentinerea colaborarii pe termen lung, astfel incat clientii sa revina ori de cate ori au nevoie de interventii simple de reparatii sau doresc sa renoveze locuinta sau alt spatiu pe care il administreaza. Ne adresam tuturor persoanelor fizice si juridice cu adresa in sectoarele Bucurestiului sau in localitatile si comunele din imprejurimi. Consideram ca cea mai buna reclama este o lucrare efectuata in mod profesionist, iar clientii care au lucrat deja cu noi ne recomanda pentru diferite proiecte similare.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2019, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne