Reparatii termopane Chitila

Rectangle 1

Oferte

Oferim reducere de 50 la suta la orice reparatie de termopan, realizata pentru pachetul urgent. Acest lucru inseamna ca daca ne veti suna acum si in maxim 24 de ore, dumneavoastra aveti nevoie ca reparatia sa fie facuta, atunci veti avea pretul redus la jumatate.

Vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a apela la serviciile noastre fara a mai sta pe ganduri si de aceea constatarea pretului se face numai la fata locului, iar chiar daca veti hotara sau nu sa apelati la serviciile noastre nu va trebui sa platiti absolut nici o suma de bani.

 

Lucrari profesioniste de montaj si reparatii termopane Chitila la preturi competitive

reparatii termopane chitila

Daca inca nu ai schimbat tamplaria ferestrelor pana in prezent, cu siguranta alegerea pentru lucrarile de renovare va fi tamplaria PVC sau aluminiu tip termopan, pentru a te asigura de conservarea temperaturilor interioare, atat pe timpul iernii, cat si in timpul verii. Recunoscute pentru beneficiile oferite in materie de izolatie termica si fonica, un sistem de ferestre sau usi termopan reprezinta o investitie care isi dovedeste utilitatea pentru timp indelungat.

Care sunt lucrarile specifice de reparatii termopane Chitila oferite de firma noastra?

Oricare ar fi solicitarea dumneavoastra, echipele noastre dispun de mijloace de transport moderne pentru deplasarea in regim de urgenta in orice sector din Bucuresti si localitatile limitrofe. Deplasarea si constatarea tipologiei de lucrare si a materialelor necesare sunt oferita de firma noastra in mod gratuit.
Preturile sunt calculate odata cu identificarea reparatiilor, in functie de complexitatea si durata efectuarii acestora. Firma noastra practica preturi accesibile, chiar si pentru reparatiile solicitate in regim de urgenta, acordandu-le clientilor reduceri constante.

– Montaj ferestre termopan cu tamplarie PVC sau aluminiu;
– Montaj ferestre termopan pentru mansarda;
– Montaj usi termopan interior si exterior;
– Confectionarea plaselor anti insecte;
– Montajul plaselor anti insecte;
– Inlocuirea garniturilor deteriorate;
– Inlocuirea butucului;
– Inlocuirea manerelor defecte;
– Schimbarea elementelor de feronerie;
– Reglajul ferestrelor in regim de iarna sau vara;
– Inlocuirea geamurilor fisurate sau sparte;
– Inlocuirea unui anumit tip de geam cu alta categorie (mat, transparent).
Apeland la serviciile companiei noastre, beneficiati de lucrari montaj si reparatii de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi practicate la ora actuala in acest domeniu.

Reparatii termopane Chitila – preturi calculate in functie de lucrarile efectuate

Colaborarea cu compania noastra de montaj si reparatii termopane se desfasoara in maniera transparenta: determinarea tipologiei de lucrari necesare, a materialelor si a duratei de lucru fiind principalele aspecte comunicate clientilor in momentul constatarii. Cat va costa lucrarea pentru care solicitati serviciile companiei?
Pretul reprezinta un aspect major in functie de care clientii aleg serviciile prestare de o anumita companie. Noi va asiguram de calitatea lucrarilor de montaj sau reparatii la preturi accesibile, relevante calitatii materialelor utilizate si a profesionalismului promovat de instalatorii nostri certificati.
Odata plasata solicitarea unei anumite lucrari, un instalator se va prezenta la adresa mentionata si va identifica tipul de reparatie care urmeaza sa fie efectuata. In functie de acest lucru si materialele necesare (un nou butuc, balamale de schimb, repararea manerului), vi se va comunica tariful total, inlcuzand si manopera lucrarii.

Reparatii termopane Chitila – echipa certificata pentru efectuarea gamei complete de service si montaj

Instalatorii firmei noastre sunt specializati pentru prestarea tuturor lucrarilor necesare in domeniul termopanelor. Fie ca este vorba de persoane fizice sau juridice, echipele noastre ofera aceeasi calitate pentru lucrarile efectuate.
Astfel, asiguram urmatoarele servicii:
– Montaj ferestre si usi termopan
Pentru categoria lucrarilor de montaj, firma noastra asigura toate operatiunile necesare, incepand cu demontarea ferestrelor si tamplariei vechi, determinarea numarului de ferestre sau usi necesare montajului si terminand cu lucrarile de finisaj;
– Mentenanta sistemelor termopan
Asiguram efectuarea tuturor lucrarilor de mentenanta specifice acestor elemente de amenajare. Va comunicam faptul ca verificarile periodice garanteaza remedierea defectiunilor aparute inca din stadiul incipient, salvand timp si bani, in comparatie cu lucrarile ample de reparatii. Lucrarile de mentenanta inseamna reglajul ferestrelor in functie de anotimp, lucrari minore de reparatii si schimbarea elementelor care nu mai functioneaza optim.
– Lucrari de reparatii complexe
Daca sistemele de ferestre sau usi montate prezinta anumite defectiuni majore, echipele noastre pot remedia orice inconvenient ar surveni. Este recomandat ca atat lucrarea de montaj, cat si reparatiile ulterioare sa fie efectuate prin intermediul unei companii specializate, dotata cu echipamentele necesare si personal certificat pentru aplicarea cunostintelor tehnice specifice.

icon service 1

Servicii ferestre

tall window1

Servicii usi

four panel door 1

Servicii tamplarie

Pana la domiciuliul dumneavoastra ne deplasam gratuit atat pentru constatare cat si pentru a evalua costurile reparatiei. Pana pe data de 02.08.2022, la orice reparatie de termopane aveti reducere de 50%. Reparatiile realizate la firma noastra sunt atat pentru termopanele din pvc cat si pentru cele din aluminiu. Schimbarea garniturii termopanului intra pe acelasi sistem de reducere ca si restul serviciilor. Firma noastra de reparatii termopane bucuresti realizeaza acum reglaje, dar si revizii de cea mai buna calitate.

Contact

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii
despre serviciile oferite, folositi formularul de mai jos

Program de lucru

Non-stop

Sunati-ne